پژوهشهای جدید بیانگر این است که:
اضافه کردن پسته به رژیم غذایی روزانۀ اشخاص درمعرض خطر دیابت نوع ۲،
می تواند بسیار مفید باشد.
این پژوهش توسط پژوهشگران دانشگاه Rovira I virgili در اسپانیا انجام شده است،
آنها فهمیدند که پسته می تواند به اشخاص مبتلا به پیش دیابت
برای پیشگیری از پیشرفت بسوی دیابت کامل کمک کند.(جلوی ابتلا به دیابت کامل را بگیرد)
دانشمندان برای ارزیابی خواص ضد دیابتی پسته گروهی متشکل از ۵۴ فرد مبتلا به پیش دیابت را
به مدت ۸ ماه تحت رژیم مدیترانه ای با کنترل کالری قرار دادند.
نیمی از این مدت(برای مدت ۴ ماه ) شرکت کنندگان روزانه ۵۷ گرم پسته مصرف می کردند.
درحالیکه تفاوتی در وزن این افراد مشاهده نشد،
آزمایشات خون نشان داد:
که مقدار گلوکز و انسولین خون آنها همچنین کلسترول LDL آنها
به دلیل افزودن پسته به رژیم غذایی این افراد کاهش یافته است،
تأثیراتی که می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.
نتایج این تحقیق درکنگره ی اروپایی چاقی در صوفیه ی بلغارستان ارائه گردید.
مرجع مقاله:
Article Reference